Skip to main content

Golfen lijkt op het eerste zicht een zeer individuele sport. Maar staar je daar niet blind op. In groep is golfen een heel sociale en toffe activiteit in openlucht. Bij AGS zetten ze dat in de kijker door het aanbieden van groepslessen voor beginnende golfers.

De groepspakketten van AGS bestaan uit 5 lessen van 1,5 uur. Materiaal en een ballenkaart om tussendoor te komen oefenen zijn inclusief. Verspreid over 5 weken leer je samen de basisprincipes van putten, chipping, de halve en hele golfswing, de golfswing voor lange slagen (een favoriet van velen) en geniet je van een terreinles. Op het einde van de lessen volgt een evaluatie en bespreking van hoe de volgende fase van jullie golfavontuur eruit kan zien!

Door in groep te leren golfen, leer je niet alleen van de professional die je begeleidt, maar ook van elkaar! Want, elkaar uitdagen om een steeds betere handicap te behalen, is een uitstekende motivatie. “Uiteraard altijd in een zeer gemoedelijke sfeer”, vertelt zaakvoerster Bie Gys. “Bij AGS is golfen een gezellige bezigheid en is er op en naast de green voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen. Niet voor niets dat ‘Samen een baantje doen’ het meest gekende zinnetje is na afloop van de lessen!”

Voor info en voorwaarden omtrent het hele aanbod van AGS kan je terecht op de website www.ags.be.

Informatie en inschrijvingen voor groepslessen: https://www.ags.be/bezoekers/leren-golfen/golflessen-in-groep/

Leave a Reply