Skip to main content

In het voorjaar van 2024 opent Cirkels een nieuwe tweedehandswinkel in Boom, gevestigd in het voormalige Blokkergebouw op de Grote Markt. Deze winkel, onderdeel van Ecoso vzw, biedt niet alleen tweedehandsproducten aan, maar creëert ook lokale werkgelegenheid en ondersteunt duurzame ontwikkeling. “Mensen en spullen kansen geven, dat is waar Cirkels om draait.” aldus Leen Ardui, algemeen directeur Ecoso vzw.

Samen op weg naar een circulaire toekomst

Bij Cirkels omarmen we de circulaire economie, dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van bewuste consumptie. In onze winkels vind je diverse spullen, van kleding en meubels tot boeken en elektronica, allemaal tegen betaalbare prijzen. Wat Cirkels uniek maakt, is dat we niet alleen spullen een tweede leven geven, maar ook mensen kansen bieden om te groeien en te leren.

Cirkels: dat is tweedehands van Ecoso vzw

Ecoso staat als moederorganisatie voor ECOlogisch en SOciaal ondernemen. We zijn er voor mensen die om diverse redenen geen plaats vinden in het traditionele arbeidscircuit. Bij Ecoso bieden we begeleide tewerkstelling en groeikansen aan, waarbij we streven naar een inclusievere samenleving. Ons motto is eenvoudig: ‘Circulair Mensenwerk’ – we investeren in mensen, voor nu en voor altijd.

Gaan je spullen nog een rondje mee? Schenk ze aan Cirkels en maak een verschil.

Van een servies dat je dubbel hebt en kleren die nog lang niet versleten zijn, tot die fiets in de garage: kunnen jouw spullen nog een rondje mee, schenk ze dan aan Cirkels. Jouw giften helpen het milieu én lokale tewerkstelling. Je kan je spullen momenteel binnenbrengen in Cirkels Niel of in één van onze andere Cirkels winkels tussen 10u en 17u30, of je kan onze gratis ophaaldienst contacteren door te bellen naar 03 866 17 07.

We streven naar de opening van Cirkels Boom in het voorjaar van 2024,
dus houd onze sociale media (@wijzijncirkels) en website (www.cirkels.be) in de gaten voor updates.

Leave a Reply