Skip to main content

Liefhebbers van klassieke en sportwagens weten dat ze voor zeldzame pareltjes, alsook voor kwaliteitsvolle begeleiding en advies bij Collection by Vermant moeten zijn. Dat is niet veranderd sinds zoon Quinten Vermant mee aan het roer staat bij dit bloeiende onderdeel van Vermant Automotive Group. “De passie is bij ons van vader op zoon doorgegeven, maar we willen ze ook aanwakkeren bij onze klanten. Je merkt namelijk dat die passie enorm leeft bij heel wat mensen” Het fijne is dan ook dat je diezelfde passie voelt die anderen ook voelen.

Showroom verdubbeld

Welke nieuwe weg is Collection by Vermant ingeslagen?

“We hebben voornamelijk een volledig nieuwe showroom, die zelfs verdubbeld is in oppervlakte. Daardoor hebben we in de eerste plaats ons aanbod kunnen uitbreiden. We willen de referentie zijn in alles wat met passie voor klassiekers en sportwagens te maken heeft. Een one-stop-shop zeg maar van aankoop over de werkplaats tot het aanbieden van evenementen. Zo was onze eerste Cars & Talks club op zondagochtend ook een schot in de roos en is onze Rally in juni al een ware klassieker geworden.”

Waar ligt de grote uitdaging voor Collection by Vermant?

“Er zijn heel wat uitdagingen in de huidige volatiele markt. Maar we willen blijven inzetten op een ruim aanbod dat voldoet aan onze 2 criteria: topkwaliteit aan een correcte prijs. Dit van pré-war klassiekers tot quasi nieuwe sportwagens en dit in een prijscategorie van 35.000 euro tot 350.000 euro, om een zo breed mogelijk cliënteel te kunnen aanspreken. Bovendien willen we vooral een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten.”

Voor welke diensten kunnen de geïnteresseerden bij jullie terecht?

“Wij richten ons voornamelijk op 3 pijlers: onze showroom waar u zowel terecht kan voor aankoop, verkoop alsook advies en uiteraard om gewoon eens de sfeer te komen opsnuiven. Verder is er onze workshop: waar gepassioneerde medewerkers met de juiste kennis en kunde zich over uw parel ontfermen. Als derde luik zijn er de diverse evenementen die we organiseren om samen van onze auto’s te kunnen genieten onder gelijkgestemden. Een auto kopen is de eerste stap, maar alles daarrond is ook belangrijk. We krijgen vaak klanten over de vloer die elders een wagen hebben gekocht. Ze komen dan nadien bij ons aankloppen, omdat ze hier één aanspreekpunt hebben om alles van a tot z in orde te brengen.”

Beleving geeft meerwaarde

Hoe spelen jullie in de toekomst nog meer in op die beleving?

“Door op de ingeslagen weg verder te gaan, steeds over een attractief en divers aanbod te beschikken, topservice te leveren en door een groeiend klantenbestand meer gepassioneerde liefhebbers samen te brengen op onze evenementen.”

Wat zijn de plannen voor 2023?

“Dit jaar bestaat Collection by Vermant vijf jaar. Daarom wordt 2023 dus toch wel een beetje een feestjaar. Wat we allemaal van plan zijn, delen we graag met u via onze social media en website: collectionbyvermant.be Schrijf u zeker ook in op onze nieuwsbrief, zo houden wij u steeds op de hoogte.”

Leave a Reply