Skip to main content

In Den Oven in Boom vindt op dinsdag 31 oktober de 10de editie van Dans-baar plaats, een afterwork event dat steeds meer gesmaakt wordt in de regio en daarbuiten. ‘Soirée Jubilee’ wordt een unieke verjaardagseditie met leuke twist: iedereen is vip! Dans-baar werkt daarvoor samen met verschillende lokale ondernemingen.

Tijdens volle corona begon het bij vrienden Davy Crols, Joeri Gooskens en Iwan Pauwels te kriebelen. “We zaten al lang te broeden op het idee om hobbymatig iets te doen in de evenementensector”, verduidelijkt Davy. “De trein van de culturele sector stond stil, dus het was het ideale moment om erop te springen voor hij terug begon te rijden.”

Vliegende start

De eerste Dans-baar afterwork party zag het licht op 30 september 2021. En die werd goed onthaald, de volgende acht edities waren stuk voor stuk uitverkocht! “In deze regio werden zeer weinig afterworks georganiseerd”, weet Davy. “Je moest vaak naar centrum Antwerpen of de AED studio’s in Lint. Het is dus fijn voor mensen van hier om eens met de fiets te kunnen komen.”

Ondertussen is Dans-baar Afterwork een gevestigde waarde die vier keer per jaar georganiseerd wordt. Op 21 september staat de eerstvolgende editie gepland die al uitverkocht is sinds juni. Voor Davy, Joeri en Iwan moet het organiseren van Dans-baar wel hobbymatig blijven gebeuren: “Als we echt willen, zouden we Dans-baar frequenter kunnen organiseren, maar we willen er geen melkkoe van maken.”

Advertentie

 

Jubileumeditie met enkel vips

Op 31 oktober volgt een nieuw hoogtepunt voor Dans-baar met Soirée Jubilee. Ze vieren hun 10de editie en tweejarig bestaan. Uniek is dat er énkel VIP tickets verkocht worden. “Normaal werken we met een vip-gedeelte achter de DJ booth. Deze keer staat die centraal met daarrond allemaal vipplaatsen”, verduidelijkt Davy. “Er is voor iedereen een glas bubbels voorzien bij aankomst en cocktail- en foodtasting tijdens het event. De komst van DJ F.R.A.N.K., resident dj’s Hans en WOUT, én de surprise acts maken het een avond om niet te missen!”

Er worden voor Soirée Jubilee minder tickets verkocht dan tijdens een gewone editie. “Dat doen we bewust om iedereen een maximaal comfort te bieden. We voorzien meer tafels en onze twee bars zijn open voor iedereen!” Meer dan de helft van de tickets zijn nu al de deur uit. Wees dus snel indien je er nog bij wil zijn!

Lokale partnerships

Dans-baar hamert ook steeds op een lokale verankering. Zo werken ze samen met een leverancier van licht en geluid uit Schelle en schakelen ze voor de bardienst de leden van Boomse hockeyclub Braxgata in. “We steunen elkaar, want zij kunnen zo ook hun clubkas spijzen. Die lokale link zoeken we altijd op”, geeft Davy aan.

Ook voor de jubileumeditie wordt fel samengewerkt met lokale ondernemingen. “Momenteel zitten we al aan een stuk of 16 partners die via ons hun bedrijf, merk of winkel op een laagdrempelige manier kunnen promoten. Naast zichtbaarheid tijdens het event kan dat in de vorm van proevertjes of vouchers die wij zelf voorzien met bijvoorbeeld online kortingscode’s.” Een samenwerking aanvragen kan tot en met 29 september.

Tickets en info op www.dansbaar.be

Voor partnerships kan gemaild worden naar info@dans-baar.be

Advertentie

Leave a Reply