Skip to main content

Met ‘De job van…’ zetten we deze keer de werknemers van AD Delhaize in Aartselaar in de kijker. Mora De Roeck en Estella De Bruyne vertellen ons over de leukste aspecten van hun job, om jou warm te maken voor een functie bij AD Delhaize. Het resultaat van hun werk vind je in ‘De keuken van Michèle’.

Mora werkt al vijf jaar als keukenmedewerkster bij Delhaize en zit in Aartselaar helemaal op haar plek. “Ik zou dit willen blijven doen tot ik niet meer kan”, beaamt ze. Met haar handen bezig zijn met keukenwerk is dan ook wat ze het liefste doet. Zeker wanneer dat kan binnen een sfeer als bij Delhaize: “Ons hele team hangt samen als een grote familie. We lachen en zwanzen met elkaar.”

Ook Estella, charcuterieverantwoordelijke, is vol lof over die huiselijke sfeer. “Ik ben hier komen solliciteren en dat was hier een familie”, vertelt ze. Al vijfentwintig jaar is ze aan de slag in de verkoop van charcuterie. “Dat is gewoon een top job voor mij. Vleesjes snijden is mijn passie.” Ook een babbeltje slaan en het sociale contact met de klanten vindt ze heel fijn.

AD Delhaize Aartselaar – De keuken van Michèle

www.adaartselaar.com

www.dekeukenvanmichele.com

Advertentie

 

Leave a Reply