Skip to main content

Op 15 maart werd het nieuwe vastgoedplatform Spotto gelanceerd. Spotto is een initiatief van de Vlaamse Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB) en stapt af van de klassieke vorm van zoekertjeswebsites. Het vastgoedplatform legt focust op beleving en kennis.

Het nieuwe vastgoedplatform biedt een antwoord op de manier waarop nieuwe generaties op zoek gaan naar vastgoed. Door in te spelen op de trends van vandaag slaagt Spotto er in om potentiële kopers op een vernieuwende manier in contact te brengen met de voor hen ideale woning.

Met Spotto wil het CIB komaf maken met het oubollige imago en een frisse wind door de vastgoedmarkt doen waaien. Zo zullen klassieke zoektermen vervangen worden door nieuwe, meer op lifestyle gebaseerde parameters. Er zal ook gebruik gemaakt worden van digitale initiatieven. Het doel is om een nieuwe manier van zoeken aan te reiken voor zowel particulieren als makelaars, die het platform kunnen gebruiken om hun panden in de kijker te zetten.

Online bieden kan momenteel hoofdzakelijk bij notarissen. Daar wil het nieuwe vastgoedplatform verandering in brengen door een systeem te ontwikkelen dat digitaal bieden ook mogelijk maakt via makelaars. Later dit jaar al zal je online kunnen bieden via Spotto.

Als Aartselaarse vastgoedmakelaars hopen De Smet en Van Reeth veel voordelen te halen uit Spotto. Aangezien het platform nog maar net gelanceerd is, zullen ze nog even de kat uit de boom moeten kijken. Maar zeker nu het vastgoedlandschap voor makelaars sterk aan het veranderen is, heeft Spotto alle kansen om te slagen.

Heb je nog vragen over Spotto of andere vastgoedvraagstukken? Je vindt ons terug op Laar 17 in Aartselaar of online via www.vastgoeddesmet.be en www.vanreethvastgoed.be.

 

Leave a Reply