Skip to main content

Antwerp Golf School (AGS) houdt op paasmaandag 10 april een opendeurdag voor iedereen die de golfsport wil ontdekken. AGS voorziet gratis golflessen voor jong en oud, “maar je dient je er wel online voor in te schrijven”, duidt AGS-bestuurder Kris Van Ingelgem.

Mandag 10 april is een nationale feestdag, dus is het de ideale datum voor iedereen die de golfsport wil ontdekken. “Tussen 10 en 16 uur kan je op onze golfschool een gratis golfinitiatie van 45 minuten volgen”, geeft Kris aan.

Ontdek AGS tijdens opendeurdag

“We geven een introductie in de golfsport en je kan zelf ondervinden hoe ver je het balletje kan slaan. Ontdek of jij een golftalent bent en schrijf je in via www.ags.be. Tijdens de opendeurdag kan je naast leuke golflessen volgen ook ons terrein, de shop en ons clubhuis met terras ontdekken.”

Individuele- en groepslessen

Toch hoef je niet te wachten op de opendeurdag om de golfsport te ontdekken. “We bieden ook individuele- en groepslessen aan democratische prijzen aan. Kies je voor een groepsles waar je met 5 tot 8 personen wekelijks op hetzelfde moment les volgt? Dan krijg je voor 150 euro per persoon 5 weken lang anderhalf uur golfles per week. Wacht zeker niet tot de opendeurdag om je hiervoor in te schrijven. Zo zijn de meeste data nog beschikbaar voor jou.”

Schrijf je hier in voor de groepslessen.

“Heb je liever persoonlijke begeleiding? Dan kan je kiezen voor individuele lessen. Je krijgt dan 5 uur les op zelf te kiezen tijdstippen. Wil je toch liever met een vriend of familielid golfen? Je kan tot 4 deelnemers inschrijven aan 395 euro per persoon, of 195 euro per bijkomend kind. Indien je met 2 deelnemers bent, krijg je 8 uur les, met 3 deelnemers krijg je 9 uur les en bij 4 deelnemers krijg je 10 uur les.”

Toegankelijk voor iedereen

“We willen het cliché over de golfsport doorbreken en toegankelijk zijn voor iedereen. Zo kan je het nodige golfmateriaal gratis gebruiken zolang je maar wil en hoef je dus niet meteen zwaar te investeren in nieuw materiaal.”

Er is ook een G-sportwerking. “Onze begeleiders hebben speciale opleidingen gevolgd om mensen met autisme, een verstandelijke- en fysieke beperking en een chronische aandoening op de juiste manier te begeleiden en te laten genieten van de golfsport.”

“Wandelaars en fietsers kunnen eveneens een drankje nuttigen in het AGS-clubhuis. Kortom: bij AGS is iedereen welkom!”, besluit Kris.

Leave a Reply