Skip to main content

Restaurant Guzto in Aartselaar groeide uit tot een heerlijke hotspot voor fans van de mediterrane

keuken. In een sfeervolle setting serveert het enthousiaste team lunch en diner van een hoge en vooral constante kwaliteit, mét klantgerichte flexibiliteit. Dit is dan ook meteen dé missie van de zaak! En dit intussen al sinds 2015!

“Bij Guzto doen we er alles aan om onze gasten te trakteren op zuiderse, culinaire kwali-tijd.” Klinkt het.  We proberen daarbij vooral in te spelen op de wensen van onze bezoekers.
Voor de trouwe gasten die houden aan hun vaste voorkeur en telkens terugkomen voor hun favoriete gerecht, behouden we graag onze classics op de kaart. Verder vullen we aan met smakelijke suggesties die dan weer maandelijks wisselen en mooi aansluiten bij de seizoenen. We bouwen ook al jaren op een standvastig en bekwaam team. De gerechten worden dus steeds door dezelfde vaardige handen bereid en geserveerd, wat zorgt voor onze constante kwaliteit.

Bij Guzto is klant écht koning: iedereen wordt ontvangen in een warme, hartelijke sfeer en ze doen er graag net dat ietsje meer. In de mate van het mogelijke leveren ze zelfs ‘maatwerk’. Zie je op de kaart een heerlijk gerecht maar lust je een bepaald ingrediënt niet echt? Ze passen je gerecht met plezier naar je wensen aan. Ook klanten met vegetarische of veganistische voorkeur of met bepaalde intoleranties voorzien ze graag van iets wat helemaal voor hen past.

Een bezoekje aan Guzto staat telkens garant voor gastronomisch genieten op een leuke locatie. Zowel op het bord als in de prachtige tuin brengen ze een stukje zuiderse en mediterrane sfeer naar Aartselaar. Het motto is dan ook niet voor niets: Relax – Smile – Eat – Share – Love.

Iets te vieren binnenkort? Laat je volledig ontzorgen! Team Guzto denkt mee van A tot Z, zodat je zelf maximaal kan genieten van de feestelijkheden. De mogelijkheden zijn legio: van een volledige organisatie in en door het restaurant, over traiteur aan huis geleverd, tot een volledig verzorging van je event op locatie.

Ook B2B is Guzto ‘the place to be’

Guzto heeft een snel en smakelijk aanbod voor zakelijke klanten onder de vorm van een wekelijks lunchmenu.

Daarnaast hebben ze, voor bedrijven die het nuttige aan het aangename willen koppelen, een flexibele feestzaal voorhanden, die ideaal is voor presentaties of incentives in combinatie met een ontbijt, lunch of diner. Uiteraard kan je hier ook zonder professionele ‘plichten’ met het hele team komen genieten.

Ga je als bedrijf liever niet buiten de deur? Guzto komt met plezier ter plaatse cateren.

De mogelijkheden gaan van salades naar zuiderse broodjes tot heerlijke, uitgebreide buffetten, met of zonder voorziening van de service van het ervaren team.

Guztavo

In april 2021 openden de mensen achter Guzto ook Deli Traiteur & Foodmarket Guztavo in de Kern, in het hartje van Wilrijk.

Je stapt er binnen en krijgt weer instant zo’n “vakantie dicht bij huis” gevoel!

De focus ligt hier vooral op Italië, maar ook de belangrijkste smaakmakers uit Spanje zijn vertegenwoordigd. Je kan hier terecht voor smaakvolle gerechten om mee te nemen, gemaakt met de beste ingrediënten en vervaardigd met de welbekende passie, smaak en zuiderse flair.

Heerlijke delicatessen, wijnen , kazen , charcuterie en brood , geschenken en culinaire cadeaumanden maken het rijkelijk aanbod compleet.

Deze zijn trouwens ook een absolute aanrader als relatie -of bedrijfsgeschenken!

Het team bespreekt graag met je bedrijf de mogelijkheden.

De Deli wordt dagelijks vers voorzien van 3 soorten lasagne en een fijne selectie van pasta’s en gerechten afgewerkt met afwisselend veggie, vlees of vis.

Op bestelling kan je echter het volledige Guztavo aanbod verkrijgen, wat bestaat uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, kaasschotels, tapas, desserten, …

Een keuze maken, wordt bijzonder moeilijk! Geloof ons maar!

Om je bestelling te plaatsen kan je gezellig terecht in de Deli zelf, maar ook online bestellen is mogelijk. Team Guztavo zorgt ervoor dat al het gekozen lekkers voor je klaar staat op het afgesproken tijdstip en zo loop jij nooit je favoriete gerecht mis!

Ook voor grotere aangelegenheden is Guztavo je ideale partner bij het voorzien van heerlijke catering. Contacteer hen voor een gepersonaliseerd voorstel. Feestvieren was nog nooit zo makkelijk!

Sinds begin deze maand werd ook hun nieuwe website gelanceerd, waardoor online shoppen en bestellen nog makkelijker geworden is!

Zowel de deli als de webshop zijn een bezoek meer dan waard!

Leave a Reply