Skip to main content

In het hart van Wilrijk op de Bist opende in 2008 een pareltje van een thee- en koffiehuis met de naam Jade. Je kan er terecht voor lekkere koffies en een zalige selectie aan verschillende soorten thee. Niet uit een simpel builtje, maar gemaakt volgens de oeroude Chinese traditie waar elk theeblaadje wordt behandeld als een kostbaar goed.

Sunny -haar naam doet haar alle eer aan- verwelkomt u met haar oosterse charme en gastvrijheid. Jade is het resultaat van twee liefdes: ze volgde haar ondertussen overleden echtgenoot Daniel naar Wilrijk en koestert de eeuwige liefde voor Chinese thee.

Duurzaamheid is de kern van alle producten. Zo werkt ze voor het aanbod aan koffie samen met een Brugse importeur, een vertrouwde vriend van de familie. Die importeur zorgt voor een ethische inkoop, rechtstreeks van kleine koffieboeren uit Brazilië. Dat maakt dat elke kop koffie niet alleen smaakvol is, maar ook geurt naar bonen die met liefde werden geteeld.

De etalage is versierd met kleurrijke theepotten. In de winkel annex koffie- en theeruimte vind je talloze accessoires voor de liefhebber van losse thee. Elk item is zorgvuldig gekozen en toont wat Sunny wil bieden aan haar klanten: betaalbare exclusiviteit en een eerlijke kwaliteit. Voor koffieliefhebbers is er een scala aan moderne koffiemachines. De zalige aroma’s komen je tegemoet terwijl de door jou uitgekozen variëteit van bonen wordt gemalen. Elke kop belooft een mix van smaak en vakmanschap.

Voor het perfecte geschenk heeft Jade samengestelde geschenkmanden. Elk mandje is gevuld met liefde, verpakt in de geuren en smaken van Jade, perfect voor het vieren van de komende eindejaarsfeesten. Ook de rest van het jaar vind je bij Jade zeker en vast een origineel geschenk voor vrienden of familie… of iets om jezelf te verwennen.

Stap binnen bij Jade en laat je betoveren door geuren, proef de liefde in elke slok, en ontdek een wereld waar thee en koffie echte godendrankjes zijn. Bij Jade vertelt elke kop koffie of thee een (h)eerlijk smakelijk verhaal.

Jade Bist 42 Wilrijk,  website: www.jadekoffiethee.be

Advertentie

 

Tekst: Marc Fransen

Leave a Reply