Skip to main content

Als gevestigde waarde in de regio biedt AGS, of Antwerp Golf School, al jaren een gevarieerd aanbod aan, vlakbij de A12 in Aartselaar. Je kan er heel het jaar terecht voor wedstrijden of om vrijblijvend een balletje te slaan! Voor wie nog maar net begint, biedt AGS ook heel toegankelijke starterslessen aan.

Tijdens die lesmomenten leert een ervaren pro je stap voor stap de techniek en liefde voor de sport aan. “Eerst was mijn plan hier te blijven tot ik hcp 36 had, nu wil ik niet meer weg”, lacht Nadine Graré, lid bij AGS. “Iedereen is zo hartelijk en open, je voelt je hier altijd welkom!” De bedoeling van de initiatielessen is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de sport.

Toegankelijke topfaciliteiten

Belangrijk daarbij is dat de lessen toegankelijk blijven voor iedereen, iets waar ze bij AGS erg op hameren. De club en haar lesgevers worden door de leden dan ook meermaals geprezen voor hun “rustige aanpak” en “duidelijke uitleg”.

AGS staat ook bekend om haar mooi onderhouden greens. Zo kan je, zelfs als starter, meteen genieten van haar topfaciliteiten. Er worden voor beginners ook voldoende wedstrijden georganiseerd om op je eigen niveau en tempo kennis te maken met het competitieve, en om nieuwe mensen te leren kennen!

Ontspannen sfeer

Tijdens die wedstrijdjes is er uiteraard plaats voor gezonde competitie, maar het belangrijkste blijft toch het sociale aspect van samen te golfen. Dat is iets waar veel, vooral startende, leden enorm veel belang aan hechten. “Het is leuk om op een niet-stressvolle manier aan wedstrijdjes te beginnen”, vertelt Ann Claus. “AGS is een heel gemoedelijke club die ik andere starters zeker zou aanraden!”

Advertentie

 

Leave a Reply