Skip to main content

Met 180 opleidingen op 7 locaties in de provincie Antwerpen is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen, maar altijd dichtbij en altijd op maat van de student. Het werktraject is specifiek ontworpen om je graduaats-of bachelordiploma te behalen in combinatie met je werk, gezin of topsportcarrière. Deze trajecten bieden flexibiliteit, zoals deeltijds dagonderwijs, avond- en weekendonderwijs of volledig afstandsonderwijs. Naast graduaten en bachelors hebben we ook banaba’s en postgraduaten die je kunt combineren met je werk en gezin.

Joke en Philippe gingen je al voor

Joke combineert haar studie met een job en een gezin. Twee diploma’s, vier kinderen en een job als laborante. Dat is al een behoorlijk palmares. Sinds vorig jaar mag Joke daar ook nog een opleiding als werkstudent Voedings- en Dieetkunde aan toevoegen. ‘Ik wil eigenlijk al lang aan de slag als ziekenhuisdiëtiste maar durfde de stap naar nog een opleiding niet te zetten.’ Toen duidelijk werd dat de toekomst bij haar huidige werkgever onzeker is, verdween haar twijfel. ‘Het was nu of nooit!’

Philippe combineerde zijn fulltime job met een Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs. Na veertien jaar werken in de uitgeverijsector staat Philippe Nuyts eindelijk voor de klas dankzij de Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs. ‘Eindelijk’, want het kriebelde al langer. De flexibiliteit en de persoonlijke begeleiding bij Thomas More maakten dat hij durfde springen. De landing blijkt alvast perfect.

Leave a Reply